تحولات منطقه

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۴
کد خبر: ۸۶۹۶۳۶

معاون مالی، حقوقی و پشتیبانی وزارت نیرو گفت: امسال دوره سختی برای صنعت برق است و بزرگترین امید ما تلاش مدیران شایسته، لایق، کاردان و با درایتی است که برای مدیریت مصرف و توزیع برق چاره جویی کنند.

امسال دوره سختی برای صنعت برق است
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، احمد حیدری روز پنجشنبه در دومین روز از همایش بین المللی شبکه های توزیع برق کشور در محل دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد، اظهار کرد: صنعت برق انرژی حیاتی است که لازمه زندگی روزمره، آینده پژوهی و فناوری به شمار می رود، اگر امروز فقط سه روز قطعی برق را تجربه کنیم، نخستین آسیب این است که شهر به ویرانه تبدیل شده و ثروت مردم نیز نابود می شود.

معاون مالی، حقوقی و پشتیبانی وزارت نیرو حمایت وزارت نیرو از مدیران صنعت برق را یادآور شد و گفت: همه ما سوار بر یک کشتی هستیم، بهره وری، کارآمدی و یکپارچه‌سازی شاخص هایی است که برای داشتن شبکه پایدار در صنعت برق باید مورد توجه قرار گیرد، تبادل نظر شاخص ها در سراسر کشور و در بخش های مختلف در میان کارشناسان و مدیران استانها نیز ضروری است که در اولویت قرار گیرد.

وی بیان کرد: صنعت برق همواره صنعتی پیشران با فناوریهای نوین است و تخصصی ترین صنعت کشور محسوب می شود، ضمن اینکه مورد توجه و دیدگاه دانشمندان نیز قرار دارد.

حیدری با اشاره به ارایه ۸۰۰ مقاله به همایش بین المللی شبکه های توزیع برق کشور و وجود بحثهای علمی و تأثیرگذار در قالب کارگروه های تخصصی در آن بیان کرد: این همایش فرصتی برای تبادل برق، بورس و شبکه سازی است و مدیران به راحتی می‌توانند از این فرصت استفاده کنند.

ورود خودروهای برقی به چرخه مصرف چالش جدی صنعت برق است

معاون هوشمندسازی شرکت توزیع نیروی برق مشهد در کارگاه ویژه با موضوع هوشمندسازی شرکت های توزیع برق در دومین روز از بیست و هفتمین همایش بین المللی شبکه های توزیع نیروی برق کشور در مشهد گفت: ورود خودروهای برقی به چرخه مصرف هم چالش دیگری است که بررسی چشم انداز هوشمندسازی و فناوریهای تأثیرگذار ضروری می کند.

رامین افشار اظهار کرد: برای بررسی چشم انداز هوشمندسازی و فناوریهای تاثیرگذار نیازمند تعریف و تبیین مباحثی مانند تعریف شبکه هوشمند، شهر هوشمند، نقشه راه، چالشها و فرصتهای هوشمندسازی هستیم .

به گفته وی، ابزارهای پیاده سازی شبکه هوشمند توزیع برق شامل اتوماسیون توزیع، مدیریت توزیع، اطلاعات مشتریان، اطلاعات جغرافیایی، مدیریت گروه های سیار، مدیریت دارایی ها و هوش تجاری است.

معاون هوشمندسازی شرکت توزیع نیروی برق مشهد با تأکید بر ضرورت تدوین برنامه های استراتژیک بلند مدت در این حوزه افزود: برای مدیریت دقیق تر داده های فراوان و اطلاعات، نیازمند زیرساختها و فناوریهای جدید هستیم،

مدیر دفتر هوشمندسازی و تحقیقات شرکت توزیع برق مشهد نیز در این کارگاه با اشاره به دیدگاه های متنوع در تعریف شبکه هوشمند در کشورهای دنیا تاکید کرد: باید بدانیم در تعریف این شبکه نباید صرفاً دنبال روی سایر کشورها باشیم و باید مؤلفه های بومی و منطقه‌ای خودمان را در این مسیر لحاظ کنیم.

هاشم قربان پناه افزود: در فناوری و سیستم هوشمند سازی I.O.T توجه به شرکتهای دانش بنیان ضروری است، چشم انداز این مسیر باید با بررسی های دقیق ترسیم شود.

نمایشگاه شبکه های توزیع برق کشور

دبیر اجرایی بیست و هفتمین همایش بین المللی شبکه های توزیع برق کشور گفت: نمایشگاه جانبی در حاشیه برگزاری این همایش به میزبانی شرکت توزیع برق مشهد در دانشکده‌ علوم دانشگاه فردوسی مشهد دایر شده است که در آن ۲۵ شرکت توزیع نیروی برق دستاوردهای خود را ارایه داده اند.

علیرضا صبوری اظهار کرد: در این نمایشگاه علاوه بر میزبانی از شرکت های فعال سازنده، پیمانکار و تأمین کننده صنعت توزیع نیروی برق، بازدیدکنندگانی از دانشگاه های سراسر کشور، شرکت های توزیع، دستگاه های اجرایی مرتبط با صنعت برق، پژوهشگران و صنعتگران و همچنین ارائه تصویر دقیق و شفاف از ظرفیت ها و ظرفیت فعال حوزه توزیع نیروی برق دنبال می شود.

و️ی افزود: نمایشگاه جانبی بیست و هفتمین همایش بین المللی توزیع برق کشور با هدف تسهیل روند عرضه کالاها و محصولات شرکت‌ های عضو به کارفرمایان و مشتریان کلیدی، زمینه را برای بیان مشکلات و چالش های فعلی شرکت ها نیز فراهم می کند که از این نمایشگاه مدیران، مسوولان، اساتید و کارشناسان صنعت برق کشور بازدید کردند.

بیست و هفتمین همایش بین المللی شبکه های توزیع برق کشور روزهای ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت ماه در محل دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.